Over ons

Noordhollands Administratiekantoor

Heb je vragen, of wil je langskomen op kantoor?

R Loven

ONZE MISSIE

 

Financiën zijn de ruggengraat van je onderneming

Het Noordhollands Administratiekantoor heeft daarom slechts één missie:   

Het succes van jouw onderneming! 

Wij verzorgen en optimaliseren je boekhouding en regelen al je belastingzaken. Je kan altijd rekenen op onze hulp, advies en begeleiding betreffende financiële, fiscale en bedrijfskundige zaken. Middels een prettige samenwerking zorgen we er samen voor dat je met jouw onderneming je dromen en doelen kan behalen. 

 

Rocco Loven

Directeur Noordhollands Administratiekantoor

WERK MET ONS SAMEN

Altijd bereikbaar

We zijn bereikbaar via telefoon, email, sms, whatsapp en via de website. Wil je langskomen, dan ben je van harte welkom op kantoor. Wel op afspraak.

Gekwalificeerd team

Onze teamleden zijn gekwalificeerd, vakkundig, integer en bekwaam aangaande boekhoudkundige, financiële, fiscale en bedrijfskundige zaken.

Eerlijke tarieven

Onze tarieven zijn eerlijk, op maat gemaakt en betaalbaar voor iedere ondernemer. We kunnen vaste maandtarieven hanteren voor de volledige boekhouding.

Advies & begeleiding

Het succes van jouw onderneming staat voor ons centraal. Je kan dus rekenen op hulp, advies en begeleiding betreffende financiële, fiscale en bedrijfskundige zaken.

NIKKI OLIJVE Nikki Olijve, eigenaresse

Tijdens mijn eerste stappen richting mijn onderneming was ik nogal onzeker over het regelen van mijn boekhouding, maar toen ik in contact kwam met Rocco verdween dat. Hij geeft focus en nieuwe input met betrekking tot je onderneming. Hij is realistisch, doelgericht, eerlijk en respectvol in zijn benadering. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Transcendus Monique Grant, eigenaresse

Al ruim 4 jaar klant en super tevreden. Rocco is iemand die zijn vak goed verstaat. Vragen die ik heb kan ik altijd aan hem voorleggen en hij neemt de tijd om alles aan je uit te leggen. Hij is scherp, alert en zorgt ervoor dat je altijd zo gunstig mogelijk uitkomt.

Smartphone Center Hoorn Atik Karimi, eigenaar

Een boekhouder met verstand van zaken! Lieve man met veel geduld en wanneer iets niet duidelijk is, wordt het netjes uitgelegd. Ben zelf een startende ondernemer met weinig ervaring en dankzij deze goede boekhouder kom ik stap voor stap verder!

Melanin Beauty Cosmetics Cherlane Meijnaar, eigenaresse

Betrouwbaar, super nauwkeurig en werkt snel. Zeker aan te raden voor startende ondernemers, denkt met je mee en geeft zeer goede adviezen. TOP!!!!

Radius Gym Jeroen van den Engh, eigenaar

Sinds ik ben begonnen als zelfstandige ben ik klant bij Rocco, hij is betrouwbaar en efficiënt! Je kunt altijd bij hem terecht wanneer je vragen hebt en hij is niet te beroerd om een stapje extra te doen voor je. Ik kan iedereen aanraden om zijn administratie hier te laten doen.

SGM PT Sebastiaan Pronk, eigenaar

Als zzp’er wil ik mijn vak uitoefenen zonder alle regeltjes en moeilijke belastingaangiften. Daar heb ik Rocco voor ingeschakeld en sindsdien heb ik er geen omkijken naar. Hij houdt alles netjes bij en waar nodig hebben we contact. Ik kreeg door Rocco zelfs een behoorlijk bedrag aan belasting terug. Voor mijn financiën niks anders meer!!

Stichting Beacura Priscilla Gerard, voorzitter

Een professionele organisatie die weet van aanpakken, meedenkt in oplossingen, goed luistert naar onze wensen en knelpunten. Kortom een fijne organisatie waar wij nog velen jaren mee willen samenwerken.