Zzp’er

Zzp’er

Voor iedere zzp’er is het voeren van een bedrijfsadministratie een wettelijke verplichting. Ook is het verplicht om bepaalde belastingaangiften te doen, denk aan bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte omzetbelasting. Voor eventuele controles van de Belastingdienst moet je te alle tijden een correcte en sluitende boekhouding kunnen overleggen en de cijfers inzichtelijk kunnen maken.

Als zzp’er is het betalen van belasting wettelijk verplicht, echter vanuit bedrijfseconomisch perspectief kan het belangrijk zijn om belastingen ‘binnen het kader van wet’ zo veel mogelijk te ontwijken. Het Noordhollands Administratiekantoor bekijkt alle beschikbare fiscale mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle aftrekposten optimaal worden toegepast. Op deze manier beperken we voor jou de belastingdruk tot het minimum zodat je zoveel mogelijk geld overhoudt voor jezelf en je onderneming.

Het Noordhollands Administratiekantoor verzorgt en optimaliseert je boekhouding en belastingzaken. Alles met één doel: Het succes van jouw onderneming!

Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

INFORMEER NAAR ONZE MAATWERKPAKKETTEN: ZILVER, GOUD, EN PLATINA