Startende ondernemer

Startende ondernemer

Als startende ondernemer is het van essentieel belang dat je de juiste keuzes maakt tijdens de oprichting van je onderneming. Geen problemen krijgen met de Belastingdienst is misschien wel het belangrijkste van alles. Jaarlijks deelt de belastingdienst aan tienduizenden ondernemers boetes uit voor een bedrag van tientallen miljoenen euro’s. Je bent namelijk als ondernemer wettelijk verplicht een administratie bij te houden die afgestemd is op specifieke wet- en regelgeving. Vakkundigheid is dus vereist. Om deze reden kiezen bijna alle ondernemers ervoor om de boekhouding uit te besteden.

Om een vliegende start van je onderneming te realiseren kan je de volledige boekhouding en belastingzaken aan ons overlaten. Wij zorgen er ook voor dat je alle belastingvoordelen, fiscale aftrekposten en vrijstellingen benut. Door deze samenwerking ondersteunen we jou bij het opzetten van je onderneming zodat jij je volledig kan focussen op het ondernemen.

Het is onze passie om jouw onderneming succesvol te maken waardoor jij je financiële doelstellingen gaat bereiken, zowel zakelijk als privé.

Neem daarom contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Volledige boekhouding vanaf € 79,- per maand