Ondernemer

 

Verzorging van boekhouding:

Voor u als ondernemer is het voeren van een bedrijfsadministratie een wettelijke verplichting. Daarnaast is het hebben van een volledig correcte administratie noodzakelijk om de fiscale aangiften te kunnen voldoen. Jaarlijks deelt de belastingdienst aan tienduizenden ondernemers boetes uit voor een bedrag van tientallen miljoenen euro’s. En dit kan tot 7 jaar later. Dit komt omdat deze bedrijven geen correcte en sluitende boekhouding kunnen overleggen en dus hun cijfers niet inzichtelijk kunnen maken. Ook is een gedegen administratie belangrijk omdat u dan op ieder moment beschikt over de juiste financiële kengetallen. Hierdoor heeft u een heldere visie op uw eigen financiële en fiscale situatie waarmee u de juiste bedrijfskundige beslissingen kunt nemen. Op deze manier waarborgt u het voortbestaan en realiseert u het succes van uw onderneming.

Het betalen van belasting is natuurlijk wettelijk verplicht, als ondernemer ontkomt u hier niet aan. Maar vanuit bedrijfseconomisch perspectief is het heel belangrijk belastingen zo veel mogelijk te ontwijken. Het Noordhollands Administratiekantoor bekijkt voor u alle beschikbare fiscale mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle aftrekposten die voor u ter beschikking staan optimaal worden toegepast. Op deze manier beperken wij voor u de belastingdruk tot het minimum zodat u zoveel mogelijk geld overhoudt voor uzelf en uw onderneming.

U kunt uw volledige boekhouding aan ons uitbesteden zodat u verlost bent van al uw administratieve zorgen maar wel tegelijkertijd beschikt over het inzicht in uw cijfers en zodoende volledig grip hebt op uw financiële situatie. Wij verzorgen alle fiscale aangiften zoals bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en aangifte omzetbelasting. Daarnaast houden wij ‘vinger aan de pols’ door vanuit uw bedrijfsadministratie te bekijken op welke gebieden er voor u nog meer winst te behalen valt. Onze samenwerking zorgt tevens voor inhoudelijke sparringsmomenten waardoor u waardevolle input krijgt over uw ondernemersvraagstukken en u zodoende meer grip op uw financiële en fiscale situatie krijgt. En als uw situatie daar om vraagt, kunnen wij bezwaar- of beroepschrift procedures voor u voeren, of desgewenst professionele hulp inschakelen van bijvoorbeeld advocaten, notarissen, pensioenspecialisten, deurwaarders enzovoorts.

Ons kantoor streeft naar een prettige samenwerking waarin wij ervoor zorgen dat u verlost bent van alle administratieve zorgen, maar wel te alle tijden een heldere visie op uw eigen financiële en fiscale situatie blijft behouden zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

Neem nu contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.